Fronus Symo GEN24 5.0 Plus

SKU: 4,210,152,002
• 2 MPPT'ere
• 3 STRENGE - (2 + 1)
• DC-indgangsspændingsområde 80 V - 1000 V
• Kompatibel med BYD-BATTERI
• Lysbuedetektering
• IP66
• CheckWatt kompatibel

Fronius - Symo GEN24 plus er en 3-faset inverter, der passer godt til installation i boliger og kommercielle bygninger med solcelleanlæg. Fronius - Symo GEN24 plus-modellen er en meget populær inverter med høj kvalitet og mange anvendelige funktioner. Den lave startspænding, som Fronius - Symo GEN24 plus er kendt for, er kun 80V, hvilket gør den til en af de inverters på markedet med lavest startspænding.

Hybrid inverter
Fronius Symo GEN24 Plus kan kombineres med BYD Battery-Box Premium HVS / HVM-lagringssystem for at skabe en batteriløsning til dit anlæg. Ved at kunne suppleres med en backup-boks kan den bruge den lagrede strøm i batteriet til at drive huset under strømafbrydelser. Fuld backup sikrer endda strømforsyningen til hele husstanden. Helt automatisk, pålidelig og selv til store 3-faseforbrugere som varmepumper. Reservestrømsfunktionen "PV Point" er en udtag, der giver reservekraft til tilsluttede enheder, så længe solen skinner eller der er tilstrækkelig energi i batteriet.

Multi Flow Technology
Fronius Symo GEN24 Plus har indbygget Multi Flow Technology, som Fronius har udviklet, hvilket virkelig gør den til noget særligt. Konventionelle invertere tillader kun én energistrøm ad gangen. Dette betyder, at den genererede energi ikke bruges optimalt. Fronius invertere med Multi Flow Technology kan styre forskellige energistrømme parallelt og i alle retninger. Dette har mange fordele og skaber en mere effektiv strøm i anlægget. Multi Flow Technology kan kombinere lagring og energibehov på en mere smidig måde end konventionelle invertere.

Inverteren har en høj effektivitet på 97,7% og er støjsvag takket være aktiv køling fra Fronius. Takket være den forbedrede køling forlænger det levetiden på inverteren og bidrager til bedre præstation. Designet på inverteren lader luften cirkulere indvendigt og forhindrer varmen i at samle sig på visse dele af inverteren, og varmen ledes væk gennem kølefinnene i stedet. Tilbehør: Smart måler
Article number4,210,152,002
BrandFronius
ArtikelkategorierVäxelriktare